Noi detalii despre tragedia rutieră de la Roma. „Conducea ca salbaticul”, spun localnicii

Ies la iveală noi detalii despre accidentul de miercuri după amiază de la Roma, soldat cu moartea unei femei în vârstă de 45 de ani. Potrivit unor surse din poliţie, tânărul ar fi intrat în depăşirea unei alte maşini, care se deplasa în acelaşi sens cu el, spre Roma. În timpul depăşirii, cele două maşini au intrat în acroşaj, iar Audi A3, condus de tânărul de 26 de ani, a ieşit de pe carosabil, a lovit un copac, un mal de pământ şi apoi s-a răsturnat pe cupolă.

Tânărul avea permisul de conducere obţinut în 2020. Localnicii susţin că botoşăneanul era un împătimit al vitezei şi al condusului agresiv.

Conducea ca salbaticul, de câteva ori mi-a tăiat fata în curba pe podiș, de multe ori l-am văzut riscând, a cautat-o! Păcat de săracă femeie”, a spus Andreea.

Ştirea iniţială

O femeie a decedat, iar fiul ei a ajuns la spital, în urma unui accident rutier ce s-a produs, în această după-amiază, pe raza comunei Roma. În eveniment a fost implicat un singur autoturism.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, una de descarcerare și ambulanța de terapie intensivă mobilă SMURD.

Aceștia au găsit autoturismul răsturnat pe cupolă, iar interior, pe bancheta din spate, era o femeie. Soțul și fiul acesteia, aflați în mașină în momentul producerii accidentului, au ieșit singuri din autoturism.

Femeia, în vârstă de 45 de ani, a fost scoasă din autovehicul de către pompieri. Aceasta avea leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decesul.

Fiul acesteia, de 27 de ani, a fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Soțul a refuzat să fie dus la spital.

FOTO Accident mortal într-o localitate din Botoșani! O femeie și-a pierdut viața

One thought on “Noi detalii despre tragedia rutieră de la Roma. „Conducea ca salbaticul”, spun localnicii

  1. In Botosani se poarta pentru ca nu se aplica legea criminali sunt lasati liberi ca au bani si multa influenta sau vriun neam sus pus ,morti putrezesc,famiilile sufera si ei sunt lasati sa mai comita cite una.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *