Nenorocire! Ea este botoșăneanca moartă în accidentul produs de fiul său

Femeia de 45 de ani, care a murit în accidentul produs de  fiul său, un tânăr de 26 de ani, era din comuna Roma. Mihaela Rusu se afla în mașină alături de soțul și fiul său. Dacă soțul a refuzat transportul la spital, tânărul de 26 de a avut nevoie de îngrijirile medicilor.

Vă reamintim că accidentul cumplit a avut loc miercuri seară, în localitatea Roma.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, una de descarcerare și ambulanța de terapie intensivă mobilă SMURD.

Aceștia au găsit autoturismul răsturnat pe cupolă, iar interior, pe bancheta din spate, era o femeie. Soțul și fiul acesteia, aflați în mașină în momentul producerii accidentului, au ieșit singuri din autoturism.

Femeia, în vârstă de 45 de ani, a fost scoasă din autovehicul de către pompieri. Aceasta avea leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decesul.

Fiul acesteia, de 26 de ani, a fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Soțul a refuzat să fie dus la spital.  Din primele informații, tânărul de 26 de ani a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina în copac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *