Incredibil ce a putut să facă un tată din Botoșani! Își bătea băieții și își agresa sexual fiica

Un bărbat din județul Botoșani a fost arestat preventiv, joi, după ce și-a bătut joc de proprii copii, cu vârste între 13 și 18 ani. Bărbatul a primit din partea magistraților de la Judecătoria Dorohoi un mandat de arestare pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunilor de rele tratamente aplicate minorului, agresiune sexuală în formă continuată, violență în familie în forma continuată și amenințare.

Botoșăneanul Mihai Crihan, în vârstă de 50 de ani, locuia alături de cei doi băieți și fetiță într-o casă din localitatea Pomârla. Pe băieți îi bătea în mod obișnuit, iar pe fetiță o și atingea în zonele intime. Mai mult pe unul dintre băieți l-a amenințat cu bătaia dacă povestește cuiva ce se întâmplă în casa lor. Faptele s-au petrecut în ultimii șase ani, în care copiii au fost nevoiți să îndure, de frică, comportamentul sălbatic al tatălui.

Poliția l-a reținut în cursul zilei de miercuri, iar procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi au propus arestarea acestuia pentru numeroasele infracțiuni săvârșite. Instanța a admis propunerea și a emis mandat pe numele lui Mihai Crihan.

Soluția pe scurt:

Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani formulată în dosarul nr. 1694/P/2021. Respinge cererea formulată de inculpatul CRIHAN MIHAI prin apărător de luare a măsurii arestului la domiciliu. În temeiul art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, raportat la art. 202 alin. 1, 3 şi 4 lit. e Cod procedură penală şi art. 226 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului CRIHAN MIHAI, pentru săvârșirea infracțiunilor de: trei infracțiuni de rele tratamente aplicate minorului, prev. şi ped. de art. de art. 197, alin. 1 Cod penal, o infracțiune de agresiune sexuală în formă continuată, prev. şi ped. de art. art. 219, alin. 1, alin. 2 lit. a, b și c rap. la art. 35, alin. 1 Cod penal, trei infracțiuni de violență în familie în forma continuată, prev. şi ped. de art. 199, alin. 1 rap. la art. 193 alin. 1, rap la art. 35, alin. 1 din Codul penal, o infracțiune de amenințare, prev. şi ped. de art. 197, alin. 1 și art. 206, alin. 1 din Codul penal, pe o durată de 30 de zile, respectiv de la data de 22.12.2022, până la data de 20.01.2023, inclusiv. În temeiul art. 230 din Codul de procedură penală dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului. Onorariul apărătorului din oficiu, Av. Abdulbaki Dana se va achita Baroului de avocați Botoşani din fondurile Ministerului de justiție. În baza art. 275 alin. (3) Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 22.12.2022, ora 10:20.
Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)  38/2022  22.12.2022

O mamă din Botoșani și-a ucis copilul și i-a dat foc. Și-a primit pedeapsa cu trei zile înainte de Crăciun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *