A luat în râs tradiția! Un bărbat din Botoșani a împușcat porcul pentru Crăciun cu o armă de vânătoare

Un bărbat din județul Botoșani a luat în râs tradiția pentru tăiatul porcului de Crăciun. Bărbatul nu a sacrificat animalul în mod tradițional, ci l-a împușcat cu o armă de vânătoare. Nefericitul incident a avut loc pe 12 decembrie, în comuna Avrămeni. Omul de 43 de ani a mers la un bărbat din localitate pentru a-l ajuta la sacrificarea porcului. La un moment dat, a scos o armă de vânătoare pe care o avea și a împușcat porcul în zona capului.

Despre isprava sa au auzit și polițiștii, care au mers la fața locului pentru a face cercetări.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de uz de armă fără drept, cercetările fiind continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt”, a declarat, pentru BotoșaniNews.ro, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu.

Sfârșit tragic! Un tânăr din Botoșani, care a produs un accident în timp ce fugea de poliție, a murit

One thought on “A luat în râs tradiția! Un bărbat din Botoșani a împușcat porcul pentru Crăciun cu o armă de vânătoare

  1. Asa zisul vanator a primit permisul de port arma datorita porcului mistret de la Saveni,altfel nu se explica cum poate trece un analfabet testele,dar a pierdut pusca din cauza porcului domestic de la Avrameni.Iata ca uneori e mai periculos la vanatoare de porci domestici decat la capre prin padure.Oricum i-a ramas cureaua ,cei drept mai ingusta ,da ,la valoarea lui e buna si asta sa nu’i cada itarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *