Sfârșit tragic! Un tânăr din Botoșani, care a produs un accident în timp ce fugea de poliție, a murit

Tânărul de 25 de ani, din Botoșani, care a produs un accident în timp ce fugea de poliție, a murit. Andrei Huțanu era din comuna Mihălășeni și a fost găsit inconștient în mașina care s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului, în septembrie. A murit duminică, 11 decembrie.

„Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu. O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere și un gol imens. Sincere condoleanțe!”, a scris pe rețelele de socializare o apropiată a tânărului.

„Am multe să-ți spun frățioare, dar ți le voi spune ție, si mereu când voi simți nevoia să vorbim știu că mă vei asculta și mă vei îndruma, îngerul meu”, spune o altă tânără.

Potrivit unor surse locale, mașina implicată în accidentul de la ieșirea din Ripiceni spre Stânca era urmărită de un echipaj al Poliției. Șoferul fugar rula cu o viteză foarte mare, iar la un moment dat a ieșit de pe carosabil și a lovit copacul. Botoșăneanul a rămas încarcerat în Mercedesul Benz cu numere de Brăila și cu volan pe dreapta.

Tânărul a primit ajutor imediat de la un echipaj de ambulanță venit de la Ripiceni. În sprijin a venit un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD de la Botoșani. Victima a fost preluată de a doua ambulanță și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Mavromati.

Botoșăneanul nu a putut fi testat alcoolscopic, din cauza leziunilor suferite.
Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând să se stabilească cu exactitatea împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.
Apelul la 112 a fost efectuat de un polițist, care se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în zona respectivă și care, anterior producerii accidentului, a observat că autoturismul respectiv se deplasa sinuos, pătrunzând pe contrasens, împrejurare în care a încercat să-l urmărească.
Din cauza faptului că autoturismul condus de tânărul, de 25 de ani, avea viteză excesivă, nu s-a reușit interceptarea acestuia, ulterior fiind identificat după impact.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *