Caz șocant la Botoșani! Un bărbat și-a bătut cu bâta fratele. A intervenit un polițist, care a fost nevoit să folosească arma din dotare

Caz cutremurător într-o comună din județul Botoșani, unde un bărbat și-a bătut măr fratele, fiind nevoie și de intervenția polițiștilor. Joi, 24 noiembrie 2022, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, de 54 de ani, din comuna Tudora, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie, transmite printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani.

Din cercetări, a reieșit faptul că, la data de 24 noiembrie a.c., un bărbat, de 54 de ani, din comuna Tudora, în timp ce se afla în drumul public, din aceeași localitate, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi cu fratele său, de 62 de ani, l-ar fi lovit pe acesta, de mai multe ori cu o bâtă.

În timpul agresiunii, un polițist din cadrul Postului de Poliție Tudora, auzind scandalul generat de cei doi, a intervenit pentru aplanarea acestuia, însă bărbatul de 54 de ani nu s-a supus somațiilor polițistului, împrejurare în care, acesta din urmă a executat un foc de armă, în plan vertical.

Ulterior, bărbatul a încetat acțiunile agresive asupra fratelui său, fiind imobilizat și încătușat de polițist, apoi condus la sediul postului de poliție. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejuărilor în care s-a produs fapta. Totodată, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului de 54 de ani, acesta având interdicție de a se apropia de victimă sau de a lua legătura cu aceasta în orice mod”, precizează IPJ Botoșani.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com