Viață curmată la 19 ani! Andrei, botoșăneanul care a luptat până în ultimul moment să trăiscă, a fost înmormântat. „S-a stins cu ochii plini de lacrimi”

La 19 ani, Andrei, chiar dacă a fost lovit de o boală cruntă, îndrăznea să vizeze. Nu visa la averi, la faimă, la vacanțe exotice ori haine scumpe. Nu! El visa să trăiască și să poată munci. A sperat până în ultimul moment că va reuși să învingă boala, că va putea munci, că își va ajuta familia… că va trăi. Din păcate, a pierdut lupta cu tumora malignă la creier. S-a stins cu ochii în lacrimi, iar joi a fost condus pe ultimul drum de familie, de prieteni, de consătenii din localitatea Străteni, comuna Lozna.

„A luptat din răsputeri cu suferința, a luptat și a pierdut. S-a stins cu ochii plini de lacrimi și privirea plină de deznădejde și durere. A lăsat in urma lui un gol imens. Singurul loc de unde nu îl va putea lua nimeni, este inima mea! Nu pot accepta asta și nu cred că voi putea accepta niciodată! Cine imi va purta de grija de acum ? Cine va fi lângă mine cum ai fost tu mereu?”, a fost strigătul plin de durere al surorii acestuia.

A fost nelipsită de la căpătâiul său. I-a șters mamei sale lacrimile de pe obraji și a găsit puterea de a ajuta la organizarea ceremoniei de înmormântare a lui Andrei.  Zeci de persoane au mers, joi, să îl conducă pe ultimul drum.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *