Sfâșietor! A murit Andrei, tânărul de 19 ani, din Botoșani diagnosticat cu o boală cruntă. Și-a dorit cu îndârjire să trăiască, dar soarta i-a fost potrivnică

Andrei, tânărul din județul Botoșani, care la 19 ani a fost diagnosticat cu o boală cruntă a murit pe patul de spital. Tânărul din satul Străteni, comuna Lozna, și-a dorit enorm să trăiască, iubea viața, privea cu optimism spre viitor.Din păcate, soarta i-a fost potrivnică.

„Boala l-a măcinat până a pierdut lupta. Andrei s-a stins cu ochii plini de lacrimi și privirea plină de deznădejde și durere pe un pat de spital…A lăsat in urma lui un gol imens. Singurul loc de unde nu îl va putea lua nimeni, este inima noastră”, spune Simona Elena, cea care a demarat campania pentru ajutorarea lui Andrei.

Cei care doresc să dea o mână de ajutor familiei îndurate pot lua legătura direct cu sora lui Andrei: 0764375188-Madalina sau  la numărul 0757139794 -Asociația Umanitară Simona Elena si Voluntarii.

FOTO Cât de nedreaptă e viața! Drama unui tânăr de 19 ani, din Botoșani, care a vrut să-și facă un viitor în străinătate. Andrei a primit o veste cumplită

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *