FOTO Cât de nedreaptă e viața! Drama unui tânăr de 19 ani, din Botoșani, care a vrut să-și facă un viitor în străinătate. Andrei a primit o veste cumplită

Un tânăr de 19 ani, din județul Botoșani, trece prin clipe de-a dreptul dramatice. Andrei este din satul Străteni, comuna Lozna, județul Botoșani. Un tânăr bun, muncitor, care a știut mereu ce vrea de la viață și era dispus să lucreze pentru a-și face un trai decent.

La 19 ani a plecat cu sora sa să muncească în Danemarca. Voia un viitor mai bun pentru el, dar și pentru părinții săi rămași acasă. Tatăl are o pensie mică, mama probleme de sănătate, iar Andrei voia să le facă zilele mai ușoare. După doar câteva luni de muncă pe Andrei l-au luat dureri groaznice de cap, avea tulburări de vedere și de echilibru(pareza). Cei doi frați au decis să se întoarcă acasă de urgență pentru mai multe investigații medicale.

Mama sa plânge neîncetat de durere și neputință că nu își poate ajuta fiul

Lui Andrei i s-a pus un diagnostic crunt la varsta de doar 19 ani: tumora malignă la creier gradul III-IV. A fost operat la Spitalul Bagdasar Arsenie din București și a stat aproape o lună în unitatea spitalicească ca să-și revină din operație, alături de mama lui care l-a vegheat zi și noapte. După intervenția chirurgicală de extirpare tumorala (ablatie subtotala)a rămas cu o pareza stânga, tub drenaj cu valvă pentru hidrocefalie, are deficultati de vorbire, nu se deplasează deloc, fiind imobilizat la pat. Este îngrijit 24 h din 24h de către sora și mama lui care îl ajută continuu și urmează să efectueze 10 ședințe de radioterapie la Iro Iași pentru un tratament complet.

Vă puteți imagina ce este în sufletul unor părinți când își vad copilul în pat fără nici o putere? E dincolo de orice închipuire să-ți vezi copilul în pericol de moarte și tu să n-ai bani să-l ajuți și să mergi cu el mai departe. Asociația Umanitara Simona Elena și Voluntarii a ajuns la timp la el ca Andrei să poată fi transportat către Spitalul IRO Iași și începe Radioterapia necesară și ca o noua speranță deasupra casei unde locuiește când am ajuns la el a răsărit un curcubeu. Andrei va pleca mâine dimineață la Iași să înceapă cele 10 ședințe de Radioterapie, dar pentru asta are nevoie de ajutorul nostru al tuturor. Nu vreți sa știți durerea sufletească a surorii lui Madalina alături de care a crescut si a acestor parinti nepunciosi in fata durerii fiului lor cu care am discutat și care a plâns neîncetat rugându-mă sa nu o las… Andrei are nevoie de ajutorul tuturor ca să poată achita transportul necesar la Iasi, tratamentul, investigații și cele necesare astfel încât să poată continua lupta de care depinde viața lui, toate fiind foarte scumpe. Andrei are nevoie și de pampers adulți mărimea M”, povestește Simona Elena, cea care a demarat o campanie pentru a-l ajuta pe Andrei.

Sora și părinții lui sunt speriați si disperați că nu vor avea bănuții necesari și nu-l vor putea salva pe Andrei la timp. Nu le rămâne decât să se roage ca bunul Dumnezeu să lucreze la inimile oamenilor si să se îndure să-i ajute.

Unde puteți dona:

✅️Banca Transilvania

EUR: RO09BTRLEURCRT0CI7058701

RON: RO62BTRLRONCRT0CI7058701

📌Cod BIC/SWIFT: BTRLRO22

Cont deschis pe numele surorii lui Andrei:

Ciubotariu Schiopu Larisa Madalina

Sau

✅️Banca Transilvania

Denumire entitate:

Asociația Umanitara Simona Elena si Voluntarii

Cod de înregistrare fiscală: 43787730

➡️IBAN RON: RO06BTRLRONCRT0587762901

➡️IBAN EUR:

RO53BTRLEURCRT0587762901

➡️IBAN GBP:

RO11BTRLGBPCRT0587762901

📌Cod BIC/SWIFT: BTRLRO22

Cu mențiunea ANDREI

✅ PAYPAL

https://www.paypal.me/SEVSimonaElena

✅ REVOLUT: 0757139794

Relatii la telefon:

0736790440 Madalina (sora)

0756630084 Lacramioara(Mama)

0040757139794 Asociația Umanitara Simona Elena si Voluntarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *