O firmă din Botoșani vinde contori în valoare de peste 10 milioane de euro

O firmă din Botoșani vinde contori în valoare de peste zece milioane de euro, în baza a două contracte încheiate cu doi operatori de apă din România. Este vorba de societatea comercială Vestra Industry SRL, care face parte din grupul Elsaco Botoșani, care a încheiat, de curând, două contracte în valoare totală de 51 de milioane de lei pentru vânzarea de contori către Compania de Apă Târgoviște (Dâmbovița) și Compania de Utilități Publice Dunărea Brăila.

Contractul cu operatorul de apă din Târgoviște este în valoare de 21,3 milioane de lei și prevede furnizarea de contoare de apă, module de comunicație pentru contoare, soluție hardware/software pentru citirea contoarelor, accesorii și servicii asociate. Prin acest contract vor fi vândute pe 22.960 de contoare de apă rece, dar și un sistem de citire a contoarelor

Cel de-al doilea contract, cel cu compania din Brăila, are o valoare de 30,7 milioane de lei și prevede furnizarea de apometre, cămine subterane pentru apometre pentru rețeaua de distributie si debitmetre electromagnetice pentru ”Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din judetul Braila, in perioada 2014 – 2020”.

Vestra Industry SRL a avut, în 2021, o cifră de afaceri de 111,6 milioane de lei și un profit net de 5,4 milioane de lei. Societatea a lucrat cu 66 de angajați.

Încă un pas pentru construirea Drumului Expres A7 Suceava- Botoșani. Va avea patru benzi, regim de autostradă și parte a Autostrăzii Nordului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *