El este micul luptător! La doar 10 luni, un copilaș din Botoșani luptă să trăiască. Părinții fac eforturi uriașe pentru a-și salva puiul

Nu poate exista o durere mai mare pentru doi părinți decât să își știe puiul bolnav și să nu îl poată ajuta. Ștefan este un copilaș de doar zece luni din Botoșani, pentru care părinții sunt în stare de orice ca să îl țină în viață. Îl iubesc ca pe ochii din cap, dar din păcate acesta suferă de tetrapareza spastica, diabet, boli de nutritie, afecțiuni care îi obligă pe părinți să facă eforturi financiare foarte mari ca să îl salveze. Micuțul merge zilnic la recuperare și este mai mereu pe mâna medicilor.

Este un luptător însă. La doar zece luni, luptă cu toate afecțiunile și găsește putere să zâmbească, să gângurească în felul său unic și să le aducă atâta bucurie părinților prin felul său dulce de a-i privi.

Numai pentru ședinte de kinetoterapie, (de câte 10 zile), părintii au de achitat 2000 de lei, lunar. Ei merg în fiecare lună la o clinică din Câmpulung Moldovenesc, însă cazarea și tratamentul trebuie plătite, iar suma este imensă pentru veniturile lor. Acasă mai au doi copii mici de care trebuie să aibă grijă. Le este greu și tocmai de aceea au nevoie de ajutor.

Toți cei care doresc sa-l ajute pe micuțul Ștefan în lupta sa pentru supraviețuire, pentru că are nevoie în continuare de ședințe de terapie și recuperare, pot lua legătura cu Asociația Nectarie & Prietenii. Telefon: 0746087939.
Dontații se pot face în contul RO62CECEC001946010409621-cont in lei deschis la Cec BANK.

Minune de Sfânta Parascheva! Micuța din Botoșani, strangulată cu un cordon, și-a revenit miraculos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *