Performanță pentru o tânără cu șase frați din Botoșani, care și-a pierdut mama în urmă cu trei ani. „Mama ta ar fi mândră de tine”

O tânără din județul Botoșani, care și-a pierdut mama în urmă cu trei ani, și fiind cea mai mare a fost nevoită să aibă grijă de cei șase frățiori ai ei, a reușit o performanță demnă de laudă. Raluca Butnariu, fiica femeii Ionela Butnariu, care a murit răpusă de o boală cruntă, a fost admisă la liceu, la Colegiul Național „Grigore Ghica” din Dorohoi. Raluca va studia la profilul Științe Sociale. Pe viitor, tânăra își dorește o carieră în Poliție.

„Sunt mândră de tine! Mama ta este cea mai iubita și mândră de voi. Îți mulțumesc că ai rămas lângă cei 6 frățiorii ai tăi, că ajuți la rândul tău din puținul pe care îl ai și ai înțeles cât de mult contează toate astea. Draga mea Raluca, cândva pe un pat de Spital la Iași, i-am promis mamei tale Ionela Butnariu, că voi face totul posibilul sa vă țin uniți pe voi cei 7 fratiori și zic eu că am reușit cu toate ca părea imposibil la inceput. Acum 3 ani de când v-am trecut pragul prima dată, mi-am dorit alături de o țară întreagă să o salvez pe mama voastră de boala necruțătoare numită cancer. Nu am reușit deoarece bunul D-zeu a vrut-o la el, dar Ionela a plecat la îngerii cu promisiunea mea ca voi avea grija de voi, veți rămâne uniți, nu veți ajunge la stat și veți avea o căsuță unde sa aveți toate condițiile indiferent de toate piedicile și răutățile care mi-au apărut atunci în cale”, povestește Simona Elena, cea care a desfășurate nenumărate campanii pentru această familie.

Imediat după moartea Ionelei, prin colaborare cu Primăria și cei de la DGASPC Dorohoi, Simona Elena a reușit  să îi mute pe copii într-o locuință socială cu toate condițiile. Din păcate și aici au luat-o de la zero deoarece toate donațiile strânse pe Facebook pentru mama lor au fost returnate, iar copiii nu s-au mai folosit de ele.

„Din „copiii de la Gară” asa cum vă știa toată lumea, ați ajuns să aveți o căsuța locuința sociala cu toate condițiile, undeva în alt cartier din orașul Dorohoi, chiar dacă matusa ta a decis atunci ca banii din donatii strânse pe facebook pentru mama voastră sa fie returnați deși erau ai voștri și puteați avea viitorul mai ușor asigurat. Pe lângă toate greutățile ați crescut frumos, ați rămas uniți și ați avut rezultate extraordinare la învățătură cu toate că inclusiv tu și câțiva din fratiori tai ați fost și sunteți copii cu Ces. Anii au trecut, multe piedici și procese în instanța de judecata, dar nimic nu este imposibil dacă lupți pentru dreptate și îți dorești ceva cu adevărat și noi am reușit. Părerile de rău ale unor de astăzi și faptul că au recunoscut ca au greșit și să-i iertam ne fac astăzi mai puternici și mai uniți. Familia este totul și dacă ai una ești cel mai bogat. Ma bucur că am reușit sa vă fiu alături și sa facem parte cu toți din marea familie a Asociației Umanitare Simona Elena și Voluntarii și sa fiu,, meme,, al vostru”, a spus Simona Elena.

Dramatic! Șapte copii din Botoșani au rămas orfani de mamă. Ionela, cea care le-a dat viață, a murit din cauza unei boli cumplite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *