FOTO Un tânăr din Botoșani, numit consilier de stat în aparatul de lucru al vice-prim-ministrului Sorin Grindeanu

Foto facebook

Un tânăr din Botoșani a fost numit în funcția de consilier de stat, în aparatul de lucru al viceprim-ministrului Sorin Grindeanu. Este vorba de Florin Alexandru Gavril, care a fost și consilier parlamentar la Senatul României. Propunerea privind numirea în funcția de consilier de stat a lui Gavril a fost făcută chiar de Sorin Grindeanu.

”Este un moment special în viața mea politică și vreau să folosesc această ocazie pentru a mulţumi doamnei președinte Federovici Doina Elena, domnului ministru Marius Constantin Budai , parlamentarilor PSD Botoșani, precum și colegilor mei din PSD, pentru încrederea pe care mi-au acordat-o, înțelegând totodată responsabilitatea imensă pe care o presupune această funcție. Pentru mine, funcția de consilier de stat reprezintă o mare onoare, o nouă provocare extraordinară și îmi doresc să mă ridic la înălțimea așteptărilor”, a declarat Florin Gavril.

Acesta este absolvent al Facultății de Drept din București, iar pe vremea cât a fost elev de liceu a fost președinte al Consiliului Regional al Elevilor, respectiv președintele Consiliului Județean al Elevilor Botoșani.

VIDEO Poezie interzisă minorilor prezentată la evenimentul de decernare a premiului „Mihai Eminescu” de la Botoșani. „Zice că se masturbează când îl întreb ce face”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *