Cinci bărbați prinși cu droguri în Centrul Vechi din Botoșani

Cinci bărbați au fost prinși cu droguri, în Centrul Vechi din municipiul Botoșani. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Jandarmi Botoșani, aceștia au coborât brusc dintr-o mașină și în momentul în care au observat autospeciala Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani, au încercat să se îndepărteze în grabă.

Întâmplarea a avut loc joi după-amiază, în zona Centrului Vechi al municipiului Botoșani, mirosul înțepător specific substanțelor interzise fiind cel care a impus efectuarea controlului habitaclului, loc în care a fost găsit un mugur vegetal și două dispozitive de mărunțire a acestora (grindere).

„În același loc, în urmă cu o lună de zile, au fost depistați șapte bărbați într-o ipostază similară, care, exact ca și cei cinci găsiți ieri, au afirmat că nu știu nimic despre bunurile găsite la controlul autovehiculului. Jandarmii le-au întocmit celor cinci bărbați actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de droguri de risc pentru consum propriu, faptă penală pedepsită cu închisoare de la 2 la 5 ani, conform prevederilor Legii nr.143 din 26 iulie 2000 privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri. Actele procedurale întocmite, precum și probele ridicate în vederea confiscării din interiorul autovehiculului, vor fi înaintate către Servicul Județean de Combatere a Criminalității Organizate Botoșani, în vederea competentei soluționări”, precizează IJJ Botoșani.

Șapte tineri prinși în timp ce se drogau într-o mașină, în Centrul Vechi al Botoșaniului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *