Tânărul care a lovit o polițistă din Botoșani, băgat după gratii pentru 24 de ore

Botoșăneanul de 31 de ani, care a făcut scandal în fața unui bar de pe strada Primăverii și a lovit o polițistă a fost reținut pentru 24 de ore, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Față de tânărul de 31 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani”, a precizat Nenișcu.

Potrivit reprezentanților IPJ Botoșani, la data de 20 august 2021, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că în fața unui bar din municipiu are loc un scandal între mai multe persoane.

VIDEO Polițista din Botoșani, lovită în timpul unei altercații, este cea care a salvat o fetiță de trei ani, sechestrată de tată

Echipajul de poliție care s-a deplasat la fața locului pentru aplanarea conflictului, a procedat la imobilizarea unui tânăr de 31 de ani, care ar fi adresat amenințări unei tinere de 20 de ani și care manifesta un comportament recalcitrant și nu colabora cu forțele de ordine.

În timpul intervenției polițiștilor, mai mulți tineri care se aflau în zonă au încercat să-i împiedice să desfășoare activitățile specifice, motiv pentru care față de aceștia s-a luat măsură sancționării contravenționale cu amendă în valoare totală de 6.000 de lei.

De asemenea, în timpul procedurii de imobilizare, tânărul de 31 de ani, ar fi aplicat o lovitură în zona feței, unuia dintre polițiști. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de amenințare.

Totodată, a fost sesizat Parchetul de le lângâ Judecătoria Botoșani cu privire la săvârșirea infracțiunii de ultraj, urmând ca în funcție de rezultatele cercetările care se efectuează în cauză, să fie luate măsurile care se vor impune.

VIDEO Botoșăneanul care a făcut scandal în fața unui bar, internat la Psihiatrie. Poliția: Nu a suferit leziuni fizice în urma intervenției polițiștilor

One thought on “Tânărul care a lovit o polițistă din Botoșani, băgat după gratii pentru 24 de ore

  1. Pe scurt, regretabil ce s-a intamplat,trebuie sa ne asteptam la astfel de evenimente din ce in ce mai des iar cei puși sa gandeasca strategii, in loc sa bage in strada polițiștii pregatiti si impunatori , trimit niste pokemoni si niste fătuci cu aere de vedeta, care automat devin victime si bataia de joc a infractorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *