VIDEO Botoșăneanul care a făcut scandal în fața unui bar, internat la Psihiatrie. Poliția: Nu a suferit leziuni fizice în urma intervenției polițiștilor

Botoșăneanul de 31 de ani, care a făcut scandal în fața unui bar de pe strada Primăverii, a fost internat la Psihiatrie. Acesta era agitat, iar oamenii legii nu au reușit să se înțeleagă cu el. Potrivit IPJ Botoșani, tânărul nu a fost rănit în urma intervenției polițiștilor.

„Față de tânărul de 31 de ani s-a luat măsură internării la psihiatrie, întrucât manifesta o stare de agitație. Acesta nu a suferit leziuni fizice în urma intervenției polițiștilor”, precizează IPJ Botoșani.

Echipajul de poliție care s-a deplasat la fața locului pentru aplanarea conflictului, a procedat la imobilizarea unui tânăr de 31 de ani, care ar fi adresat amenințări unei tinere de 20 de ani și care manifesta un comportament recalcitrant și nu colabora cu forțele de ordine.

În timpul intervenției polițiștilor, mai mulți tineri care se aflau în zonă au încercat să-i împiedice să desfășoare activitățile specifice, motiv pentru care față de aceștia s-a luat măsură sancționării contravenționale cu amendă în valoare totală de 6.000 de lei fiecare. De asemenea, în timpul procedurii de imobilizare, tânărul de 31 de ani, ar fi aplicat o lovitură în zona feței, unuia dintre polițiști.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de amenințare.

Totodată, a fost sesizat Parchetul de le lângâ Judecătoria Botoșani cu privire la săvârșirea infracțiunii de ultraj, urmând ca în funcție de rezultatele cercetările care se efectuează în cauză, să fie luate măsurile care se vor impune.

VIDEO Polițistă lovită în timpul altercației din fața unui bar din Botoșani

2 thoughts on “VIDEO Botoșăneanul care a făcut scandal în fața unui bar, internat la Psihiatrie. Poliția: Nu a suferit leziuni fizice în urma intervenției polițiștilor

  1. A fost arestat si bruscat doar pt ca citat „manifesta o stare de agitatie” ?! Halal, Bravo ma! maine-poimaine incalcam legea corectilor din Politia Romana fiindca avem „tupeul” sa respiram… Hai mai lasati-ne cu povestile astea.
    Cei care pupati in c*r HAutoritatile din Moldova aici nu cred ca i-ai cunoscut personal. sau, sunteti rude, fini, neveste de militieni, amante, etc. Aceiiasi indivizi care striga sus si tare ca sunt eroi fura si dau mana libera la interlopi si la trafic. acolo se cheama tot respectarea „legii” , no?

    Scrieti articolele astea ca sa prostiti pe aia care nu stau in Moldova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *