VIDEO Scandal la Botoșani! Un bărbat ar fi fost bruscat de polițiști, iar alți tineri încearcă să îi împiedice pe oamenii legii să îl încătușeze. „L-au dat cu capul de asfalt, e în spital”

Scandal la Botoșani, după ce un schimb de replici între câțiva tineri s-a lăsat cu intervenția polițiștilor. Totul s-a petrecut vineri seară, la un bar de pe strada Primăverii din municipiul Botoșani. Un tânăr de 30 de ani din Botoșani a ajuns la spital după ce ar fi fost bruscat de polițiști, iar alte opt persoane au fost amendate pentru că au intervenit în acțiunea oamenilor legii.

„Respectivul, care este târât pe jos, care este agresat de polițiști, se afla la un bar și în fata barului a parcat o mașină, și el i-a spus șoferiței că nu are voie să parcheze în fata barului, iar acea fată a sunat la Poliție și noi ne aflam acolo în bar cu toții. A venit Poliția cam în 15 minute, intrând în bar nu s-au identificat /prezentat, l-a luat pe băiat pe sus și s-a ajuns să îl tărâie pe jos, să îl lovească la cap, l-au dat cu capul de asfalt”, ne-a mărturisit Paula, o tânără care a filmat totul și ne-a trimis imaginile.

Potrivit acesteia, tânărul ar fi întrebat de ce este luat, dar nu a primit niciun răspuns, iar prietenii săi, care au încercat să le spună polițiștilor că nu e o abordare corectă, iar unii chiar au pus mâna pe oamenii legii, ar fi fost amendați.

„Apoi, polițista a tras cu palma în sora soțul meu și el a văzut și a împins-o pe polițistă și i-a spus „de ce tragi în ea””, mai spune tânăra.

Cât despre tânărul de 30 de ani, acesta a fost dus direct la spital de oamenii legii „pentru că l-au dat cu capul de asfalt, avea mai multe leziuni pe față”, mai mărturisește tânăra. Se pare că bărbatul a ajuns într-un final la Psihiatrie.

VIDEO Botoșăneanul care a făcut scandal în fața unui bar, internat la Psihiatrie. Poliția: Nu a suferit leziuni fizice în urma intervenției polițiștilor

 

6 thoughts on “VIDEO Scandal la Botoșani! Un bărbat ar fi fost bruscat de polițiști, iar alți tineri încearcă să îi împiedice pe oamenii legii să îl încătușeze. „L-au dat cu capul de asfalt, e în spital”

  1. Da cum sa nu ? Aia de la bar sunt niste sfinți iar de fapt polițiștii sunt niste infractori agresori! Hai sa o lăsăm baltă ! Nu țin cu poliția dar din ce in ce mai mult sunt dubinati ca să nu și poată face treaba. Daca unul da in cap unui polițist ,in orice alta tara e împușcat . Ai i poliția trebuie sa stea in genunchi in fata infractorilor că să nu fie cercetat disciplinar după ce și a facut treaba .

  2. O țară de rahat, cu legislație de rahat, cu șefi și guvernanți de rahat…. Cunosc bine cât de bine sunt de „pregătiți” și sunt pe funcțiile pe care le merită. Cu toate acestea, într-o țară civilizată toți cei care (din filmul postat) au pus mâna pe polițiști și au obstrucționat încătușarea nemernicului, acum ar fi fost în arestul poliției. La noi, sunt subiect de filme pentru prosti.

  3. impedicarea organelor de politie toti indivizii trebuie aresati , de ce politia este impiedicata sa ia masurile legale! Cel care filmeaza instiga la nesupunere !
    cel ce filmeaza amendat pentru instigare ! ce a ajuns politai nu poate lua masuri??

  4. o haita de derbedei din cartier care ei fac legea , ii stiu agreseaza verbal doamnele si fetele din zona stau si nu muncesc , iar despre individul care a fost incatusat este violent , consumator de alcool si se poarta rau cu toata lume . trebuie sa vina politia mai des dar cei de la locala e prieteni cu gastile si nu intervin ! politia sa ii amendeze pe cei care au pus mana pe politaistul si nu ia lasat sa faca ce trebuia!

  5. Se va ajunge ca la TALIBANI daca politia nu este mai ferma , iar indivizii chibiti sa fie chemati si judecati pentru ca au tras de politai , nu cred ca politia a venit degeaba ! a fost sesizata in urma scandalului …INSIST CA CEI CARE NU AU LASAT POLITAII SA II PUNA CATISELE SA FIE JUDECATI , CS SA NU MAI INTERVINA IN TREBURILE POLITAILOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *