Botoșănenii nu cred în coronavirus. Majoritatea consideră îmbolnăvirile anunțate de autorități o formă de manipulare. „Lumea e prostită maxim cu Tv-ul și Facebok-ul”

Începutul pandemiei de coronavirus în România a creat panică în majoritatea orașelor, inclusiv la Botoșani, chiar dacă în județul nostru primele cazuri au apărut destul de târziu față de celelalte orașe. O dată cu instaurarea panicii, oamenii au început să ia cu asalt magazinele să se aprovizioneze cu produse alimentare, apoi au dat năvală în farmacii pentru măștile de protecție.

Cazurile de COVID-19 s-au înmulțit, iar Ministerul Sănătății transmite date oficiale cu privire la moartea a sute de persoane infectate, toate cu comorbidități. Mulți dintre botoșăneni nu mai cred, însă, în existența acestui virus și spun că persoanele infectate au murit de fapt din cauza bolilor de care sufereau de mai mult timp.

Iată câteva dintre comentariile acestora pe Facebook:

Oana Enachi Saviuc Pavăl Nu exista ,,covid”. Acest virus despre care se vorbește e de fapt o simpla răceala. Nu a murit nimeni de niciun covid, asta e clar, oamenii au murit de alte boli sau, mai sigur, din cauza nepăsării personalului medical și a lipsei de profesionalism
… Dar trebuie justificata cumva starea de urgenta, nu?

Ramona Ababei Ce virus ? Oameni sunt întrebați dacă vor să treacă ca și cauză principială a decesului Covid . Știti cum îi încurajează? “Primiți un ajutor considerabil de înmormântare ” si așa nr. celor cu Covid cresc ?‍♀️ asta o stiu sigur !

Maria Cretu Se mai moare oare de bătrânețe, de alte boli sau poate asa vrea Domnul. Dacă ți s-au terminat zilele. Dar acum totul e covid

Catalina Corina Au câte 5 boli și mai moare lumea , pana acuma nu ați făcut nici un reportaj câți oameni mor de diabet,de tensiune , de leucemie , sau așa o statistica la câți oameni mor pe an de altfel de gripe care au mai fost .
Anca Lazaroi Istrate Cel mai bine ar fi să se revină la normal iar atunci când iei virusul sau îl transmiți bătrânilor sau bolnavilor cronici din familie , să te tratezi acasă , fără să te mai duci la spital, că deh… ăștia te omoară de Covid!

Busu Jhon Ce panarame de oameni !!!
Lumea e prostita maxim cu Tv-ul si Facebok-ul
Adevarul este ca au vrut sa loveasca in economie si au reusit!
Inca nu am murit si o voi face cand va vrea divinitatea
Dumnezeu va iubeste si va protejeaza de orice indiferent credinta ta,esti parte din existenta deci din creeator
Virusi au fost de cand ii lumea ..si vor mai fi!
Va doresc o zi plina de binecuvantare!

Autoritățile trag, însă, un semnal de alarmă și solicită populației să protejeze și să respecte măsurile luate în această perioadă.
 
https://www.botosaninews.ro/432164/social/reactie-virulenta-a-botosaneanului-care-a-lucrat-cu-cele-mai-tari-case-de-moda-din-lume-ce-spune-despre-coronavirus/
 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com