Reacție virulentă a botoșăneanului care a lucrat cu cele mai tari case de modă din lume. Ce spune despre coronavirus

Botoșăneanul Daniel Ciobbanu, care a lucrat cu cele mai tari case de modă din lume, susține că nu există COVID, totul este doar o cacealma. Este revoltat de faptul că toate persoanele care mor din alte afecțiuni sunt trecute ca având coronavirus, spune Ciobbanu. 
Botoșăneanul a precizat că nu poartă mască de protecție și nu va purta atât timp cât este sănătos. Acesta este cunoscut pentru stilul său de viață sănătos, consumă produse de grădină și face sport.

Chiar nu ați înțeles că s-a terminat circul? Orice om moare fie prin stop cardio respirator, fie prin infarct. Am înțeles că orice suspect de covid trebuie să fie trecut la deces cauzat de covid. V-ați bătut joc de oameni, i-ați amendat si umilit ca pe niște sclavi ce-i considerați. Faptul că au murit oameni din cauza gripei, da, au murit, la fel cum au murit si-n toți ceilalți ani, dar nu atât de multi cât au murit din cauza cancerului sau a bolilor cardio-vasculare. La ce forfotă a fost in piața mare in toată această perioadă ar fi trebuit să moară lumea pe bandă rulantă, mai ales după ce au fost privați de soare, aer curat si stresați zilnic cu toată această presiune politică ce a mobilizat MASS-media. Totul se plătește-n viață, iar cei ce au comis abuzuri cu siguranță vor plăti!”, spune Daniel Ciobbanu, într-o postare pe pagina oficială de Facebook BotosaniNews. 

5 thoughts on “Reacție virulentă a botoșăneanului care a lucrat cu cele mai tari case de modă din lume. Ce spune despre coronavirus

  1. Mai este loc la Socola? Va rog sa aveți grija de el sa nu îl lăsați în societate. Va mulțumesc!

  2. Ar fi foarte inteligent, daca ar ramane la pozat. L-am cunoscut candva, era un baiat ok.
    Nu ar trebui sa isi dea cu parerea public despre chestii care ii sunt peste competente.

  3. Am fost educati, dupa 89 să nu ascultam, măcar, opiniile altora. Nu este absolut necesar să aprobi dar este normal să asculti si să apreciezi fără să insulți.

  4. Era prostu liceului si venea in chiloti la scoala cand era adolescent. Acum il credeti pe asta? I mean really … habar n-are pe ce lume traieste. Si-o fi gasit el coltu’ de rai in Botosani .. dar asta nu inseamna ca e mai destept decat inainte. e genu ala de anti-vaxxer care e prost de bubuie.

  5. Pentru a face poze nu-ti trebuie IQ.
    L-a dotat natura cu, vai mama!, frumusete. Si ?!
    Inteligenta ti-o conferi singur.
    Iar daca nu poate nu trebuie facut idiot. El chiar este.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *