FOTO S-a deschis noua cafenea Aroma Caffe din Botoșani! Clienții au parte de o gamă variată de preparate pe bază de cafea

A fost inaugurată noua cafenea Aroma Caffe din complexul comercial Botoșani Shopping Center. 

Inaugurarea a avut loc la ora 12.00, iar administratorii acesteia au decis că toți clienții vor beneficia, până la ora 17.00, de o cafea gratuită, din partea casei.

Cafeneaua este amplasată la intrarea în complexul comercial dinspre Bulevardul Mihai Eminescu. Aceasta va fi deschisă zilnic, între orele 09.00- 21.00. Aroma Caffe pune la dispoziția clienților și cafea boabe sau măcinată pe care aceștia o pot achiziționa pentru acasă.

Pentru a păstra gustul desăvârșit al cafelei italiene, dar şi pentru a satisface toate gusturile, Aroma Caffe  adus la Botoșani nu doar reţeta originală, ci și tot ce înseamnă materie primă şi echipament.

Oferă o gamă variată de preparate pe bază de cafea şi anume: espresso, cappucino, macchiato, frappe, ice coffe cu arome diverse de vanilie, ciocolată, alune şi caramel, tiramisu, dar şi ceaiuri, fresh-uri şi sucuri îmbogăţite cu vitamine care promit că vor da startul unei zile perfecte.

Oferta Aroma Caffe o găseşti pe pagina de Facebook/ Aroma Caffe Botoşani.
 
 

FOTO Aroma Caffe se extinde! Deschide un nou punct de lucru, la Botoșani, cu cel mai futurist design

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *