Conceptul „Coffee to go” se dezvoltă la Botoșani. Marți se deschide „Aroma Caffe”, shop-ul cu o variată gamă de cafea italiană

aroma caffe, stiri, botosani
Doi tineri, un botoşănean și un sucevean, dezvoltă la Botoşani conceptul „Coffee to go”, deschizând, marţi, „Aroma Caffe”,  un shop prin care vor să ofere clienţilor săi gustul adevărat al cafelei italiene.
Pentru a păstra gustul desăvârșit al cafelei italiene, dar şi pentru a satisface toate gusturile, aceștia au adus în Botoşani nu doar reţeta originală, ci și tot ce înseamnă materie primă şi echipament.
Conceptul Coffe to go se adresează în special oamenilor mereu puşi pe fugă, ce nu au timp să îşi prepare o cafea sau să o savureze într-un local„, susţine Alberto Calistru, unul dintre administratorii Aroma Caffe.
Aroma Caffe, care este amplasată pe strada Marchian, la intersecţia cu Calea Naţională, în apropierea Direcţiei de Impozite şi Taxe Locale, se va deschide marţi la 11.00.
Până la ora 17.00, clienţii vor beneficia gratuit de orice produs pe bază de cafea.
Aroma Caffe oferă o gama variată de preparate pe bază de cafea şi anume: espresso, cappucino, macchiato, frappe, ice coffe cu arome diverse de vanilie, ciocolată, alune şi caramel, tiramisu, dar şi ceaiuri, fresh-uri şi sucuri îmbogăţite cu vitamine care promit că vor da startul unei zile perfecte.
Oferta Aroma Caffe o găseşti pe pagina de Facebook/ Aroma Caffe Botoşani.

5 thoughts on “Conceptul „Coffee to go” se dezvoltă la Botoșani. Marți se deschide „Aroma Caffe”, shop-ul cu o variată gamă de cafea italiană

  1. Super. Pe acolo trec cei mai multi pentru cafea la tonomat, in drum la serviciu. Acum vom avea o cafea buna, la alegere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *