FOTO Aroma Caffe se extinde! Deschide un nou punct de lucru, la Botoșani, cu cel mai futurist design

Aroma Caffe se extinde! Un  nou punct de lucru în municipiul Botoșani se va deschide, sâmbătă, 29 februarie, la intrarea în Complexul comercial Shopping Center (Carrefour). Locul este amenajat cu bun gust, având un design futurist, în care iubitorii de cafea se vor putea delecta cu cele mai gustoase sortimente.

Inaugurarea va avea loc la ora 12.00, iar programul va fi până la ora 17.00, punctul de lucru de la Carrefour urmând să fie deschis zilnic, între orele 09.00- 21.00.

Sâmbătă, la inaugurare, cafeaua va fi din partea casei.

Mai mult decât atât, Aroma Caffe pune la dispoziția clienților și cafea boabe sau măcinată pe care aceștia o pot achiziționa pentru acasă.

Pentru a păstra gustul desăvârșit al cafelei italiene, dar şi pentru a satisface toate gusturile, Aroma Caffe  adus la Botoșani nu doar reţeta originală, ci și tot ce înseamnă materie primă şi echipament.

Oferă o gamă variată de preparate pe bază de cafea şi anume: espresso, cappucino, macchiato, frappe, ice coffe cu arome diverse de vanilie, ciocolată, alune şi caramel, tiramisu, dar şi ceaiuri, fresh-uri şi sucuri îmbogăţite cu vitamine care promit că vor da startul unei zile perfecte.

 
Oferta Aroma Caffe o găseşti pe pagina de Facebook/ Aroma Caffe Botoşani.

One thought on “FOTO Aroma Caffe se extinde! Deschide un nou punct de lucru, la Botoșani, cu cel mai futurist design

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *