Un șofer de tir a fost sedus pe facebook de o tânără, apoi jefuit în propria casă

Un şofer de TIR a fost sedus pe facebook de o tânără din Dej, adormit şi jefuit de aceasta în propria casă. Plecat în cursă în Europa, şoferul a vorbit seri la rând cu femeia şi a fost cucerit de aceasta. Un şofer de TIR din Dej aflat în cursă pe comunitate a fost sedus pe facebook de o tânără de 33 de ani, din acelaşi oraş. A vorbit cu ea seri în şir, iar vineri, când s-a întors din cursă, a scos-o în oraş, să se cunoască. Şoferul a invitat-o la el acasă, femeia a fost de acord şi i-a spus acestuia că abia aşteaptă să facă sex cu el, scrie Observator.tv.

Când bărbatul era în baie, tânăra i-a turnat un somnifer foarte puternic în paharul cu băutură, adormindu-l în câteva clipe. Apoi i-a golit casa de lucruri de valoare şi i-a luat şi toţi banii pe care i-a găsit la el.

Poliţiştii din Dej au reuşit să o indentifice rapid pe tânără şi să o reţină. Femeia e practic recidivistă şi metoda folosită a mai adus-o după gratii acum 5 luni. Atunci a invitat alt şofer de TIR la ea acasă şi l-a jefuit, stând ân arest 2 luni.

Vineri ea era sub control judiciar, cercetată de procurori pentru prima faptă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *