Gelu Graur dă de pământ cu conducerea USR Botoșani. „Eu nu pot să fiu locomotiva unei liste de incompetenți”

O dată cu anunțul privind retragerea candidaturii sale la Primăria municipiului Botoșani, Gelu Graur dă de pământ cu conducerea organizației județene a USR Botoșani. El susține că cei care reprezintă acest partid la Botoșani sunt amatori

În USR sunt oameni foarte bine pregătiți care nu sunt lăsați să își expună ideile și proiectele. Și haideți să luăm un pic exemplul cu aceste campanii interne unde, dumneavoastră, presa, ați observat cam ce proiecte și cam ce declarații dau acești oameni din conducerea USR Botoșani. Un candidat la Consiliul Județean care habar n-are cine dă fondurile pentru reabilitarea drumurilor comunale, un candidat la Primăria Botoșani care are ca proiect reabilitarea drumului strategic Botoșani- Târgu Frumos, care nu e nici strategic, nu e nici în competența Primăriei, habar n-au ce înseamnă cod administrativ, ei încă se mai uită la legea 215. Eu nu pot să fiu locomotiva unei liste de incompetenți. Sunt aceeași oameni care vorbesc de fiecare dată, iar cei din spate care au cu adevărat un background profesional foarte ok, care ar putea să aducă o schimbare, care ar putea veni cu un proiect și o idee, n-au nicio șansă să vorbească”, a precizat Gelu Graur.

El acuză conducerea USR Botoșani că inclusiv în cadrul campaniei interne a blocat accesul unor membri la dezbatere.

2 thoughts on “Gelu Graur dă de pământ cu conducerea USR Botoșani. „Eu nu pot să fiu locomotiva unei liste de incompetenți”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *