Gelu Graur, după scandalul din USR Botoșani: Decid să îmi retrag candidatura de la Primăria Botoșani

Gelu Graur, candidatul USR la Primăria Botoșani, a luat o decizie drastică după divergențele cu conducerea organizației partidului. Acesta a decis să renunțe la candidatură susținând că cei care fac parte din conducerea USR Botoșani sunt amatori, iar oamenii bine pregătiți din partid nici măcar nu sunt lăsați să își exprime ideile.

Decid să îmi retrag candidatura de la Primăria municipiului Botoșani. Motivarea acestei decizii este una de enduranță și anduranță în același timp. Încă de când am intrat în acest partid am observat că există o divergență de opinie cu această conducere pe care a adus-o USR-ul la Botoșani. Repet, aceste divergențe de opinie sunt doar cu conducerea USR Botoșani. În USR Botoșani sunt oameni foarte faini, competenți, care au demonstrat și în administrație, care au cunoștință despre ce înseamnă administrație publică, dar nu sunt lăsați să iasă în față”, a declarat Gelu Graur.

De altfel, el făcuse și o adresă către conducerea centrală a partidului, prin care a susținut că nu se poate asocia cu conducerea USR Botoșani.

Vă reamintim că un puternic scandal a fost generat în filiala din Botoșani a Uniunii Salvați România. Candidatul USR la Primăria Botoșani, Gelu Graur, este nemulțumit de poziția a cincea pe care o are pe lista de candidați la Consiliul Local și a cerut conducerii partidului să îl promoveze pe primul loc.

Miza unui loc eligibil pentru Consiliul Local o reprezentă o eventuală funcție de viceprimar, care ar putea fi negociată în cazul în care USR ar avea cel puțin trei- patru consilieri.

Scandal în USR. Divergențe între candidatul la Primăria Botoșani și conducerea filialei

 

 

One thought on “Gelu Graur, după scandalul din USR Botoșani: Decid să îmi retrag candidatura de la Primăria Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *