PSD de ține de cuvânt și va vota în Parlament renunțarea la indemnizațiile speciale!

PSD Botoșani a anunțat astăzi că vrea echitate socială și așa cum au votat parlamentarii social-democrați în Senatul României pentru proiectul de lege privind supra-impozitarea indemnizațiilor speciale, la fel vor proceda și reprezentanții PSD la Camera Deputaților.

Principiul de bază în calcularea pensiilor trebuie să fie contributivitatea! Gata cu mega indemnizațiile, gata cu indemnizațiile speciale, gata cu indemnizațiile de lux! PSD nu vrea să mai existe pensionari de rând și pensionari speciali. PSD este singurul partid care a votat în Senat și a arătat că dorește cu adevărat să dispară indemnizațiile speciale din România! PNL, care este acum la guvernare a votat împotriva renunțării la indemnizațiile speciale. Supra-taxarea indemnizațiilor speciale este o decizie pentru restabilirea justiției și echității sociale. Deși sumele obținute la buget din această măsură nu sunt semnificative din punct de vedere macroeconomic, măsura are un rol social uriaș pentru restabilirea echilibrului în societate”, au declarat reprezentanții social-democrați botoșăneni.

Militarii care au luptat în teatrele de operațiuni și care au reprezentat de fiecare dată România cu cinste sunt singurii îndreptățiți să aibă pensii și indemnizații mai mari. 

Senatorii PSD au votat pentru adoptarea inițiativei legislative prin care pensiile speciale devin pensii normale. 

Celelalte partide au făcut scandal că nu mai vor pensii speciale, dar nu au venit cu nicio inițiativă legislativă pentru a genera echitate între pensionari.

PSD este singurul partid care și-a asumat o nouă lege a pensiilor care să repare toate inechitățile care duceau la situația în care persoane cu aceeași vechime și același număr de puncte aveau pensii diferite.    

Sursa> PSD

One thought on “PSD de ține de cuvânt și va vota în Parlament renunțarea la indemnizațiile speciale!

  1. Serios?? Pensiile speciale au fost inventate de pzd, mai precis de infractorul nastase ( cu „n” mic..) 4 case ! Ati votat nu numai pentru pensii speciale ci, mai ales, pentru crestere lor permanenta!
    Cat de bolnava este tara in care o pensie speciala este mai mare decat salariul Presedintelui USA? MA UMPLETI DE SILA, pzd-istilor !! Acum umblati in turma prin oras, la cersit de voturi… Mars la puscarie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *