FOTO! Acțiune de amploare, marți, a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani: Opt permise reținute și aproape 200 de amenzi aplicate

Astazi, politistii Serviciului Rutier Botoșani, impreuna cu lucratorii subunitatilor de profil au organizat pe raza întregului judet o actiune cu efective marite, avand drept scop principal prevenirea accidentelor si ambuteiajelor rutiere, fluidizarea si controlul circulatiei.

Printr-o prezenta activa in trafic, politistii au actionat pentru depistarea conducatorilor auto care circula in timp ce se afla sub influenta bauturilor alcoolice, indentificarea conducatorilor auto care nu respecta regimul legal de viteza, combaterea indisciplinei pietonale, precum si impunerea unui climat de disciplina in randul conducatorilor auto si pasagerilor de vehicule in ceea ce priveste purtarea centurii de siguranta.

Politistii rutieri au controlat 332 de vehicule si au aplicat 198 de sancțiuni contravenționale, in valoare de 66.000 de lei.

Dintre sancțiuni, 92 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteza,  54 pentru nepurtarea centurii de siguranta, 6 pentru folosirea telefonului mobil in timpul condusului.

De asemenea, au fost sanctionati si 13 pietoni pentru nerespectarea legislatiei rutiere.
Totodata, au fost retinute 8 permise, retrase 5 certificate de inmatriculare si ridicate 5 seturi de placute de inmatriculare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com