FOTO! Protest în fața Primăriei Botoșani: Stop abuzurilor la Direcția de Servicii Publice Sport și Agrement!

Stelu Iacobiță este angajat al Direcției de Servicii Publice Sport și Agrement, iar marți a ieșit în stradă pentru a-și spune nemulțumirile.

El îi acuză pe șefii săi, respectiv directorul Eugen Țurcanu, șeful serviciului Ovidiu Dumitraș și administratorul Bazei Sportive, Ovidiu Lezeriuc, de abuzuri. Iacobiță spune că s-a angajat la DSPSA în 2015 în urma unui concurs susținut pe postul de lăcătuș mecanic, însă ulterior a fost mutat în nu mai puțin de trei locuri de muncă, pentru ca acum să i se spună că va fi mutat la padocuri. Angajatul susține că la baza conflictelor ar fi o răzbunare personală a lui Eugen Țurcanu.

Am apelat la acest gen de protest din cauza nenumăratelor abuzuri ale conducerii DSPSA Botoșani, abuzuri care nu încetează în niciun fel, referate fabricate și mincinoase care mi se fac mie și unor colegi. Am încercat și eu la rândul meu, prin nenumăratele plângeri pe care le-am făcut să aduc la cunoștință comportamentul acestor șefi. Aceștia s-au pus pe mine, cu referatele mincinoase, să mă dea afară sau să mă mute dintr-un loc la altul”, a spus Stelu Iacobița.

El spune că în cazul în care nu se vor lua măsuri împotriva celor trei, va apela la o formă radicală de protest: greva foamei. Iacobiță va protesta, de asemenea, pe 2 și 3 octombrie, între orele 8.00 și 10.00.

Salariatul a cerut consilierilor locali și o anchetă împotriva șefului DSPSA, Eugen Țurcanu. 

Viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, susține că în urma adreselor făcute de Stelu Iacobiță a fost constituită o comisie în cadrul CL Botoșani, care va verifica acuzele aduse de salariat.

Comisia are termen 31 ianuarie să prezinte concluziile, urmând ca CL să propună o serie de măsuri.

Acest raport va fi înaintat și domnului primar, care din păcate a fost de acord cu toate propunerile pe care le-a făcut domnul Țurcanu și care îl privesc pe domnul Iacobiță Stelu, ultima fiind mutarea acestuia de la Stadionul municipal la padocul de animale, un fel de batalion disciplinar unde mutau toți colegii care aveau probleme și abateri disciplinare, erau trimiși la padocul de animale ca un soi de pedeapsă. Nu am fost de acord cu această modificare de organigramă și mutarea domniei sale și am votat în CL, chiar dacă nu au fost de acord colegii de la PNL, probabil dintr-un spirit de solidaritate cu domnul Țurcanu, colegul dumnealor, în CL am votat constituirea acestei comisiei. Regretabil este și faptul că domnul Țurcanu, deși i se aduc nenumărate plângeri, este ținut în brațe de domnul Flutur, colegul domniei sale de partid”, a menționat Cosmin Andrei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *