FOTO Un bărbat din Botoșani și-a înjunghiat vecinul cu cuțitul. A fost trimis la închisoare

capturat de politisti, stiri, botosani, tentativa de omorUn bărbat din municipiul Botoșani a fost condamnat, vineri, de magistrații de la Tribunalul Botoşani, după ce și-a înjunghiat un vecin cu cuțitul.

Petru Alin Grumeza a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru tentativă de omor, după o altercație în scara unui bloc din Zona Industrială. Agresiunea a avut loc pe 19 martie 2019, atunci când Petru Alin Gruneza, în vârstă de 27 de ani, a primit o palmă de la un bărbat de 49 de ani, care era băut.

Tânărul agresat a reacționat mai agresiv și a luat un cuțit cu care l-a tăiat în zona gâtului pe vecinul său, băgându-l pe acesta în spital. Acum, tânărul Alin Petru Grumeza a fost tcondamnat sub acuzația de tentativă de omor.

În același timp, vecinul mai în vârstă, Neculiță Agafiței, care a lovit primul cu palma, a fost acuzat de loviri și alte violențe, fiind condamnat și el la o amendă penală de 900 de lei.

Sentința Tribunalului Botoșani nu este definitivă.

Citește și:

VIDEO Imagini cu botoșăneanul capturat de polițiști după ce și-a înjunghiat vecinul. Localnicii din bloc, revoltați de gestul său

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *