Locuri de muncă în sistemul bugetar. Ce instituții publice din Botoșani fac angajări!

Mai multe instituții publice din Botoșani au scos la concurs posturi vacante, atât pentru persoane cu studii superioare, cât și pentru persoane cu studii medii. 

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de muncitor calificat IV-I (electrician). Vezi aici condițiile!

Staţiunea de Cercetare – Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor Popăuţi, din Răchiți, Judeţul Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante de auditor. Vezi aici condițiile!

Staţiunea de Cercetare – Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor Popăuţi, din Răchiți, Judeţul Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante de inspector achiziții publice. Vezi aici condițiile!

Orchestra Populară „Rapsozii Botoşanilor”, județul Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție vacante, de artist instrumentist (clarinet) S I. Vezi aici condițiile!

Orchestra Populară „Rapsozii Botoşanilor”, județul Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă determinată, a funcției contractuale de execuție temporar vacante, de referent de specialitate III. Vezi aici condițiile!

Direcția Județeană de Drumuri și Poduri Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de muncitor calificat treapta I (cantonier) în cadrul Serviciului intervenții avarii drumuri și întreținere curentă, baza Trușești. Vezi aici condițiile!

Primăria Comunei Curteşti, Judeţul Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de asistent medical comunitar debutant. Vezi aici condițiile!

One thought on “Locuri de muncă în sistemul bugetar. Ce instituții publice din Botoșani fac angajări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *