Revenirea la Botoșani i-a prins bine lui Golofca. Ce cluburi vor să-l transfere pe jucătorul moldovenilor

catalin golofcaCătălin Golofca nu a reușit să impresioneze la FCSB anul trecut, echipă care a plătit pentru transferul său 400.000 de euro. Revenit la moldoveni în iarnă, sub formă de împrumut, atacantul și-a reintrat în formă și a atras atenția mai multor cluburi care vor să-l transfere.

like facebook, stiri, botosaniCu 5 meciuri în 5 etape în Liga I în actuala stagiune, Golofca a devenit jucătorul botoșănenilor, definitiv, după transferul lui Mihai Roman la FCSB. Finanțatorul Valeriu Iftime a negociat cu Gigi Becali transferul fostului mijlocaș de la Toulouse. Omul de afaceri a dezvăluit faptul că Golofca are deja oferte de la mai multe cluburi, atât din afară, cât și din campionatul intern.

„Pentru Golofca avem oferte bune atât de la Craiova, cât şi din Turcia, dar nu îl dau. Nu îl dau acum”, a declarat Valeriu Iftime pentru ProSport.

ACS Foresta Suceava, FC Botoșani și FCSB sunt cluburile la care a evoluat până acum Golofca. 15 meciuri a bifat fotbalistul în echipa lui Gigi Becali, la care a reușit să înscrie un gol. pentru Botoșani, Golofca a bifat 65 de meciuri, 14 goluri și 11 assist-uri.

În vârstă de 33 de ani, Mihai Roman a mai jucat la Cetatea Suceava, FC Brașov, Rapid București, Toulouse și FC Botoșani și are 10 selecții pentru echipa națională a României.

Sursa: Digi sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *