Incredibil! Adolescent prins în timp ce fura dintr-un club de fitness. Victimele făceau exerciţii

sala de fitnessUn adolescent a fost prins, marţi după-amiază, în timp ce făccea „curăţenie” în vestiarul unei săli de fitness din municipiul Dorohoi. Tânărul de 17 ani avea asupra sa un ceas care valora aproximativ 600 de lei şi care fusese sustras din bagajele altor persoane care la momentul respectiv făceau exerciţii în sala de fitness.

Totul s-a întâmplat la sala „Gold’s Gym Fitness” din cartierul Plevna din Dorohoi (fostul Club 77).

like facebookAdministratorul sălii a observat comportamentul straniu al adolescentului, care căuta prin hainele şi bagajele celorlalţi clienţi, astfel încât l-a urmărit şi l-a prins cu ceasul furate. Un jandarm care făcea şi el antrenamente în acelaşi loc a ajutat la prinderea hoţului.

Un echipaj de jandarmi, care a fost alertat, a sosit în timp scurt, iar la controlul rucsacului pe care acesta îl avea a fost găsit un ceas în valoare de aproximativ 600 de lei, care nu îi aparţinea. De asemenea, jandarmii au mai găsit şi o pereche de pantofi sport din piele, ascunsă în spatele centralei termice din vestiar.

Tânărului i-au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar bunurile sustrase de acesta au fost restituite proprietarilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *