Două botoşănence pe locul I la festivalul Camena de la Piatra Neamţ

 

Week-end-ul trecut a avut loc in municipiul Piatra Neamt, cea de-a V-a editie a Festivalului National de Muzica „CAMENA”. La acest concurs au participat si patru copii din Botosani, toti intorcandu-se acasa cu premii.
Membrele grupului „Cheia Sol”, Isabela Pamparau si Oana Tabultoc, pregatite de prof. Oana Puscasu, au obtinut la categoriile lor de varsta cel mai inalt premiu, adica premiul 1.
Isabela Pamparau a participat la grupa de varsta 9-10 ani si a interpretat piesele „Te iubesc” si „Mocirita”, in timp ce Oana Tabultoc a participat la grupa de varsta 11-12 ani, ea interpretand melodiile „Ruga” si „Norocul meu”.
Tot la categoria 11-12 ani, botosaneanul Andrei Tcaciuc a obtinut locul 2 cu piesele „Azi e ziua ta” si „Intr-o zi”.La categoria de varsta 5-6 ani, Ursaciuc Simina Andreea din Botosani a obtinut mentiune.
Toti interpretii au cantat prima piesea acapela (fara negativ), iar cea de-a doua cu negativ. Din juriu a facut parte si solistul Mihai Traistariu, care a fost si presedintele juriului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *