Asfaltarea drumului Botoşani-Suceava începe în primăvară

deputatul Stelica Strugaru
deputatul Stelica Strugaru

Lucrările pentru reabilitarea drumului care face legătura între Botoşani şi Suceava vor începe în primăvară. Cel puţin acestea sunt asigurările date de deputatul Stelică Strugaru, care a declarat că, săptămâna trecută, a purtat o discuţie cu oficialii ministerului Transporturilor pe problema alocării de fonduri pentru modernizarea unor drumuri de interes naţional din judeţul Botoşani. Deşi au fost promisiuni că lucrările de modernizare la drumul Botoşani-Suceava vor începe anul acesta, acest lucru nu s-a concretizat.

Este vorba şi de drumul de la Botoşani-Suceava şi cel de la Tg.Frumos-Botoşani. Am fost la Ministerul Transporturilor, pentru că am fost chemaţi toţi parlamentarii din Moldova şi am stabilit sumele de bani care să se aloce pentru începerea lucrărilor. Efectiv, lucrările vor începe din primăvară„, a spus deputatul Strugaru.

Deputatul PDL a declarat că pentru judeţul Botoşani au fost alocate sume consistente, care să acopere lucrările pe un an. Lucrările vor demara din două puncte, de la Dumbrăveni către Suceava, respectiv Dumbrăveni către Botoşani. Fondurile pentru reabilitarea acestui drum au fost prinse în bugetul pe 2012. Strugaru mai spune că tot de la anul viitor vor începe şi lucrările la drumul Botoşani-Tg.Frumos.

2 thoughts on “Asfaltarea drumului Botoşani-Suceava începe în primăvară

  1. Gresit. In primul parlamentarii nu trebuie sa se afle in situatii de conflict de interese.Ce trebuie sa intelegem noi? Ca lumea alesilor si demnitarilor din Romania s-ar putea afla in corpore in conflicte de interese , cu exceptia parlamentarilor. Acestia pot sa faca se vor muschii lor. Concluzionam ca au dreptate occidentalii cind afirma a in Romania exista o democratie aparte, chiar ciudata ca sa nu spun ,, aflata sub cizma”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *