Liberalii spun că primarii din opoziţie sunt ademeniţi pentru a trece în barca PDL

Costel Soptica si Gheorghe Sorescu-PNL
Costel Soptica si Gheorghe Sorescu-PNL

Primarii PNL şi PSD vor fi, în perioada următoare, ţinta unor controale ordonate. Cel puţin asta susţine coordonatorul PNL pe Colegiul Darabani, Costel Şoptică. Acesta spune că deţine informaţii precum că aceste verificări ţintite au ca scop şi ademenirea primarilor din opoziţie către PDL.

Am un semnal clar, şi fac referire la Colegiul Darabani, în care probabil se va ajunge în imediata perioadă să fie controale ordonate către primării, în care se va veni cu tehnica de control, măsurile urmărite şi s-ar putea ca ultima pagină să fie o adeziune către PDL, adresată acelor oameni. Deja există în nordul extrem al judeţului o situaţie de genul acesta. Acestea sunt nişte chestiuni periculoase care, din punctul meu de vedere, nu pot duce la nimic bun şi nici într-un caz la un stat de drept şi democraţia pe care ne-o dorim cu toţii„, a precizat Şoptică.

5 thoughts on “Liberalii spun că primarii din opoziţie sunt ademeniţi pentru a trece în barca PDL

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Nu stiti ce sa mai scorniti despre opozitie. Mai bine ati face ceva pentru judet, decat sa va plangeti si sa atacati atat. Dar am uitat ca nu sunteti buni de nimic si numai la asta va pricepeti.

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    nu cred ca au nevoie de oameni vostri ! iar vreti sa apareti in presa, si scoateti fel de fel de prostii !

  3. ce sa mai facem pentru judet,sa schimbam bordurile,le-ati schimbat voi,sa schimbam stalpii de curent electric ,ia-ti schimbat voi,ati inchis fabrici si ati facut mari magazine ,la care noi cei multi sa ne uitam si multe alte anomalii pe care le-ati facut voi domnilor pe timp de criza ca de e vorba de cascaval nu de dragostea voastra pentru orasul botosani si judetul nostru care impreuna cu voi nu va iesi niciodata din criza,rusine domnilor pdl..sti,poate vor veni alegeri mai repede ca de ,sub conducerea voastra ne terminam ca neam si ca tara.,imi pare rau sa spun cele mentionate mai sus dar asta e realitatea,si catemai sunt……….

  4. Stai linistit Shopson… ce te sperii asa de rau ,ca doar nu dau turcii… si daca ar veni cu o adeziune pdl -ce ar fi rau in asta!?!?! numa sa nu vina cu alte chestii ,stii tu… Oricum eu te salut calduros, din sudu” tarii si la mai mare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *