Un jandarm care a picat testarea reclamă conducerea IJJ la toate instituţiile

jandarmi BotosaniUnul dintre subofiţerii de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, care a picat evaluarea şi urmează să fie concediat, a reclamat conducerea inspectoratului la toate instituţiile publice de control. Florin Valerian Grădinariu a sesizat atât Parchetul Militar Iaşi, cât şi Direcţia Generală Anticorupţie, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, Corpul de control al ministrului Administraţiei şi Internelor sau Direcţia Generală de Informaţie şi Protecţie Internă, pe motiv că evaluarea profesională organizată în urmă cu două luni a fost ilegală.

E dreptul la lui la petiţie şi la a sesiza orice instanţă doreşte. Eu nu pot să mă pronunţ în acest caz. Instanţa şi instituţiile statului vor decide„, a declarat şeful Jandarmeriei Botoşani, lt. col. Constantin Moroşanu.

Nemulţumit de faptul că trebuie să plece acasă, Florin Valerian Grădinariu a deschis şi două acţiuni în instanţă împotriva Inspectoratului General al Jandarmeriei Române şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi.

Grădinariu este singurul din cei 24 de jandarmi care au fost puşi la dispoziţia şefului IJJ după picarea examenului care a contestat rezultatele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *