Propuneri PNL: Gheorghe Sorescu- candidat pentru funcţia de vicepreşedinte al CJ, iar Viorel Iliuţă pentru viceprimar

Sorescu, Turcanu si Iliuta-PNLViorel Iliuţă şi Gheorghe Sorescu sunt propunerile PNL Botoşani pentru a candida la funcţiile de viceprimar al municipiului Botoşani, respectiv vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. Urmează ca şi PSD să vină cu nominalizări. De remarcat este faptul că până acum nicio persoană din PC nu a fost nominalizată în cadrul alianţei pentru a candida la una din funcţiile importante de la Consiliul Judeţean, respectiv Primăria Botoşani.

În cadrul Biroului Politic Judeţean, s-a decis ca pentru funcţia de vicepreşedinte în cadrul Consiliului Judeţean Botoşani în persoana domnului Gheorghe Sorescu, iar pentru viceprimar la municipiul Botoşani in persoana domnului Iliuta Viorel. Acestea sunt persoanele pe care noi le-am hotărât în cadrul Biroului Politic„, a spus Ţurcanu.

Acesta a precizat că în două săptămâni PNL va prezenta şi lista consilierilor judeţeni, respectiv a consilierilor municipali.

Noi vrem să ieşim public cu echipele USL, pentru că nu vrem să lăsăm loc de discuţii sau de comentarii. Vrem să prezentăm foarte clar toate persoanele, toate poziţiile pe care dumnealor îşi doresc să le ocupe şi în acelaşi timp să ducem o campanie în echipă„, a adăugat Ţurcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *