Oprisanu vrea universitate la Botosani

PSD-Marcu-Oprisanu si HuncaCandidatul PSD la Primaria Botosani vrea sa infiinteze o universitate la Botosani, asta in cazul in care va cistiga alegerile de anul viitor. Gabriel Oprisanu sustine ca ideea privind infiintarea unei universitati la Botosani apartine colegului sau din PNL, Gheorghe Sorescu, si ca era cuprinsa in programul acestuia. Oprisanu a spus ca va isi va completa programul sau cu cel al lui Sorescu.

Mi s-a parut o idee foarte buna intentia domnului Sorescu de a crea la Botosani o universitate. Acest lucru este benefic pentru localitatea noastra, pentru ca vom putea profesorii si elevii bine pregatiti in zona, vom putea asigura personal calificat pentru investitiile si dezvoltarea economica a judetului. Este o idee extrem de ambitioasa si acest lucru ar duce Botosaniul printre municipiile de prim rang. Este ceea ce dorim sa facem prin programul nostru, al USL. Nu trebuie sa plecam capul la judetele Iasi si Suceava. Putem atinge un standard mult mai inalt. Este ceea ce ne propunem noi pentru urmatorii patru ani impreuna cu colegii din coaltie„, a spus Oprisanu.

One thought on “Oprisanu vrea universitate la Botosani

  1. Da tu te auzi ce vorbesti?Universitate care va funcţiona la ,,glumeţi” acolo unde lucrezi…îi şcolarizezi şi le dai diplome… ce bine ai început să semeni cu pacienţii ….de la ,,4″!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *