Valeriu Iftime s-a răzgândit! Nu mai vinde FC Botoșani: Este o mare lecție asta pentru mine

Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani,  s-a răzgândit și nu mai vinde FC Botoșani. Acesta a spus că salvarea FC Botoșani de la retrogradare a fost o lecție pentru el, dar totodată și o bucurie imensă.

”Ceea ce promit oamenilor din Botoșani, că este o mare lecție asta pentru mine. Partea proastă este că am făcut anul trecut niște transferuri slabe și am ajuns în  situația asta, iar partea bună este că oricând ai soluții, chiar dacă pare că toți te dau mort. Toți specialiștii din fotbalul românesc spuneau că Botoșaniul este prima retrogradată. Sunt mulți oameni de fotbal care ne-au spu că: ne-ați convins și eu credeam că rezolvați, pentru că de obicei când spuneți asta, o faceți. Pentru o echipă în Liga I trebuie foarte mulți bani, sunt niște eforturi colosale. Anul trecut și acum doi ani am spus că dau echipa și o dau cu un milion de euro bani fără nimic. O dau cuiva să o țină pentru botoșăneni. Acum nu o mai dau”, a spus Valeriu Iftime.

Potrivit acestuia, fotbaliștii de la FC Botoșani au plecat în vacanțe cu prime, însă cei care s-au apropiat lotului în iarnă, ca să salveze echipa de la retrogradare, au primit prime consistente.

Există niște prime deja stabilite, pentru că tot ce am adus în iarnă au venit cu niște targhete clare: dacă ne salvăm, aveți banii ăștia! Și vă spun că sunt niște sume mai mari. Sunt multe prime consistente pentru toți cei care ne-au salvat. Acum mă gândesc cum fac cu cei care erau în lotul nostru, erau dinainte și care nu au nicio primă de promovare, de salvare de la retrogradare. Toți cei care au venit în iarnă au venit cu această sumă. E o bucurie foarte, foarte mare. Acum sunt în vacanță toți, Le-am dat o primă ieri, (vineri, nr) recunosc. Eu le-am plătit împotriva oricăruit tip de management în fotbal, dai primele victoriei pentru alt nivel din clasament, nu la retrogradare. Iar eu am plătit continu. Au fost plătiți și la zi și au plecat acasă cu niște prime ca să aibă o vacanță frumoasă”, a mai spus Iftime.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *