Fost jucător de la FC Botoșani, tocmai și-a anunțat candidatura: O nouă provocare în viața mea: intrarea în cursa pentru un mandat de consilier

foto gsp.ro

Florin Acsinte (37 de ani), fostul apărător de la Dinamo și Botoșani, a decis să urmeze o carieră în politică. Retras din activitate în 2021, el a decis să se implice și mai mult în acest domeniu.

Fostul jucător a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare faptul că va intra în cursa pentru un mandat de consilier în Consiliul Local Municipal Botoșani. El va candida din partea Partidului Național Liberal (PNL). Astfel, încă un fost fotbalist urmează această carieră, după ce zilele trecute Valentin Badea, fostul jucător de la FCSB, a luat o decizie similară.

El a mai cochetat cu această carieră și în 2020, atunci când a fost numit vicepreședinte al Organizației Municipale ALDE Botoșani. În sezonul 2009-2010 Acsinte a evoluat sub formă de împrumut la Dinamo, însă nu s-a impus și a evoluat doar pentru echipa a doua.

Florin Acsinte intră în politică » Ce își propune să realizeze

El a evoluat pentru Dinamo II, FC Botoșani, Pandurii, Voluntari și Hermannstadt. S-a retras din 2021, deși nu mai jucase niciun meci oficial din iunie 2019. În politică își va asocia numele cu Valeriu Iftime, conducătorul celor de la Botoșani, care a fost protagonistul unui scandal din cauza posibilei sale influențe politice din fotbalul românesc, scrie gsp.ro

Salutare tuturor,

Astăzi marchez începutul unei noi provocări în viața mea: intrarea în cursa pentru un mandat de consilier în Consiliul Local Municipal Botoșani din partea PNL. Pentru cei care mă cunosc, știți că am depus mereu eforturi maxime și am luptat pentru performanță în tot ceea ce am făcut. Astăzi, această determinare și pasiune se îndreaptă către un alt teren de joc: politica locală.

Alături de candidatul nostru la Primăria Botoșani, Mugurel Catalin Flutur, și candidatul nostru la Consiliul Județean, Valeriu Iftime, vă invit să fim o echipă puternică și unită, gata să facem schimbări reale în comunitatea noastră.

Îmi propun să aduc în sala de sport a politicului local aceeași determinare, disciplină și dorință de a obține rezultate extraordinare. Ca un sportiv de performanță, știu că succesul nu vine doar prin talent sau efort individual, ci prin colaborare, strategie și implicare totală.

Așadar, vă invit să fiți alături de mine în această cursă. Împreună, putem construi un oraș mai puternic, mai dinamic și mai pregătit pentru viitorul nostru. Vă promit că voi lupta pentru fiecare botoșănean și voi reprezenta cu mândrie valorile sportului și ale performanței în activitatea mea politică.

Mulțumesc pentru sprijinul vostru și pentru încrederea acordată. Haideți să ne îndreptăm împreună către victorie!, scrie Florin Acsinte, pe rețelele de socializare

Bogdan Andone, înaintea meciului cu FC Voluntari: Sper ca sâmbătă să fie stadionul plin, pentru că avem mare nevoie de ajutorul suporterilor la acest joc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *