Pedeapsa primită de atacantul care i-a spart capul lui Benzar în meciul dintre FC Botoșani și Dinamo București. Și antrenorul FC Botoșani a fost sancționat

Atacantul Hakim Djamel Abdallah, de la Dinamo Bucureşti, a fost suspendat şase meciuri şi amendat cu 10.000 de lei de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal, în şedinţa sa de marţi, pentru cartonaşul roşu primit la meciul cu FC Botoşani.

Romario Benzar, de 32 de ani, a fost scos cu targa de pe teren în meciul dintre FC Botoșani – Dinamo, scor 2-1, după ce Hakim Abdallah l-a lovit cu piciorul în cap.

„AFC Botoşani vs. SC Dinamo 1948 SA – Eliminare Abdallah Hakim Djamel (oaspeţi) – În temeiul art. 63.1.a, raportat la art. 63.2.4.a teza a II-a din RD, se sancţionează jucătorul cu suspendare pentru şase meciuri şi penalitate sportivă de 10.000 lei’”, se arată în comunicatul LPF.

De asemenea, antrenorul echipei FC Botoşani, Bogdan Andone, a fost suspendat două meciuri de Comisia de Disciplină în şedinţa acesteia de luni, după cartonaşul roşu primit la meciul cu Dinamo.El a primit şi o amendă de 6.500 de lei. Și Attila Marius Suller, antrenorul secund al echipei din Botoşani, a fost sancţionat şi el cu o suspendare de două meciuri şi cu o penalitate sportivă de 4.500 de lei.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Romario Benzar, după ce a fost lovit în cap la meci: ”Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură, în cap!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *