Și-a aflat sentința! Câte etape de suspendare a primit Bogdan Andone după criza de nervi din FC Botoșani – Dinamo

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul lui FC Botoșani, a fost eliminat în partida câștigată de moldoveni, pe teren propriu, scor 2-1, cu Dinamo, din etapa a 6-a a play-out-ului SuperLigii.

Tehnicianul formației moldave a răbufnit la adresa arbitrului George Găman în minutul 30 al partidei și a primit direct cartonașul roșu din partea centralului,

Astfel, în cursul zilei de vineri, 26 aprilie, reprezentanții Comisiei de Disciplină a Federației Române de Fotbal au decis câte etape de suspendare va ispăși Bogdan Andone, dar și valoarea penalității sportive pe care tehnicianul lui FC Botoșani va trebui să o plătească.

Bogdan Andone, suspendat două etape de Comisia de Disciplină a FRF după criza de nervi din meciul FC Botoșani – Dinamo

Conform Ligii Profesioniste de Fotbal, Bogdan Andone a fost suspendat pentru două jocuri de Comisia de Disciplină a FRF și a fost amendat cu o penalitate sportivă de 6.500 de lei.

De asemenea, a fost sancționat și Suller Attila Marius, antrenorul secund al celor de la FC Botoșani care, la fel ca Bogdan Andone, a fost implicat în conflictul cu arbitrul George Găman la partida cu Dinamo. Acesta a primit o suspendare de două jocuri și a fost amendat cu 4.500 de lei.

”AFC Botoșani vs. SC Dinamo 1948 SA – Eliminare Andone Bogdan Ioan și Suller Attila Marius (gazde) – În temeiul art. 53.1 din RD, se sancționează antrenorul Andone Bogdan cu suspendare pentru două meciuri și penalitate sportivă de 320 lei.

În temeiul art.65. a din RD, se sancționează antrenorul Andone Bogdan cu suspendare pentru două meciuri și penalitate sportivă de 6.500 lei.

În conformitate cu prevederile art. 45.1 din RD, va executa sancțiunea pentru abaterea cea mai gravă prevazuta de art. 65.a din RD, respectiv suspendare pentru două meciuri și penalitate sportivă de 6.500 lei.

În temeiul art. 53.1 din RD, se sancționează antrenorul secund Suller Attila Marius cu suspendare pentru două meciuri și penalitate sportivă de 320 lei.

În temeiul art. 65.a din RD, se sanctionează antrenorul secund Suller Attila Marius cu suspendare pentru două meciuri și penalitate sportivă de 4.500 lei.

În conformitate cu prevederile art. 45.1 din RD, va executa sancțiunea pentru abaterea cea mai gravă prevăzută de art. 65.a din RD, respectiv suspendare pentru două meciuri și penalitate sportivă de 4.500 lei”, se arată în comunicatul FRF.

Astfel, Bogdan Andone și Suller Attila Marius nu vor putea sta pe banca celor de la FC Botoșani pentru duelurile cu Petrolul Ploiești (deplasare, etapa a 7-a din play-out) și FC Voluntari (pe teren propriu, etapa a 8-a din play-out), potrivit Digisport

Medic nou la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani. Pe ce secție va activa

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *