Schimbare de șef la Poliția Locală Botoșani. Cine i-a luat locul lui Ioan Onuțu

Șeful Poliției Locale Botoșani, Ioan Onuțu, a ieșit la pensie în urmă cu o săptămână, iar în locul acestuia a fost numit cu delegație Lucian Deleanu.

Acesta ocupa în instituție funcția de  șef Serviciu în cadrul Politiei Locale Botosani și a fost numit director executiv până la organizarea concursului. Ioan Onuțu a ieșit la pensie, după mai bine de 20 de activitate ca șef al Poliției Locale Botoșani.

Urmare a acestei modificări survenite, Lucian Deleanu îi va lua locul lui Onuțu și în Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Botoșani.

Conform adresei transmisă de Poliția Locală a Municipiului Botoșani, înregistrată la Consiliul Judeţean Botoşani cu nr. 6712 din 08.04.2024, funcția publică de conducere de director executiv al Poliției Locale a Municipiului Botoșani este exercitată temporar de către domnul Lucian Deleanu. Având în vedere cele de mai sus, se impune validarea domnului Deleanu Lucian ca membru în Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Botoşani”, susțin reprezentanții Consiliului Județean Botoșani.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Tumoră de 45 de kilograme, extirpată din abdomenul unei femei din Botoşani. Medic: Este cea mai mare tumoră extirpată din istoria Botoşaniului

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *