Instructori auto din Botoșani, sancționați de polițiști. Vezi motivul!

examen permis oras Botosani, stiri, scoala de soferiSancțiuni de peste 20.000 de lei pentru instructorii auto care nu au respectat traseele de deplasare stabilite de poliția rutieră. La data de 9 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani -Biroul Rutier au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul școlilor de șoferi.

Astfel, polițiștii au acționat pe străzile din municipiul Botoșani, fiind controlate aproximativ 70 de autovehicule, dintre care, 8 destinate desfășurării orelor de pregătire a persoanelor în vederea obținerii permisului de conducere.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 45 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 16.000 de lei.

Dintre sancțiuni, 6 au fost aplicate instructorilor auto care nu au respectat traseele de deplasare stabilite de poliția rutieră, în valoare de 20.280 de lei, iar 19 sancțiuni au fost aplicate pentru opriri și staționări neregulamentare, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

Google New Urmareste-ne pe Google News

O asistentă anchetată în dosarul șpăgilor de la Spitalul Botoșani a fost arestată. Ce a făcut cât era sub control judiciar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *