Percheziție la locuința unui tânăr dintr-o localitate din Botoșani. A fost luat în cătușe de polițiști

foto arhiva

Locuința unui tânăr din județul Botoșani a fost răscolită de polițiști. Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, de 37 de ani, din comuna Ibănești, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Ulterior, față de acesta a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, în noaptea de 30 spre 31 martie a.c., ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței persoanei vătămate, din orașul Darabani, iar din autoturismul lăsat neasigurat, ar fi sustras peste 1700 de lei. Ulterior, a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, prilej cu care au fost identificat și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Tânăr de 20 de ani, din județul Botoșani, reținut pentru furt de motorină. A sustras 460 de litri de motorină din două utilaje agricole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *