Băiețelul din Botoșani, care a supraviețuit după ce a fost aruncat de mamă pe geam, afectat de trauma prin care a trecut. Cu ce probleme se confruntă micuțul

Băiețelul din Botoșani, care a supraviețuit după ce a fost aruncat de mamă pe geam, afectat de trauma prin care a trecut. Micuțul are probleme de vorbire, potrivit tatălui acestuia, Alexandru Babii.

Gabriel a trecut pe lângă moarte. Medicii nu erau optimiști în privința sa după ce a fost spitalizat în stare de comă profundă, foarte aproape de moarte cerebrală. Chiar de ziua lui, copilul și-a revenit însă în mod miraculos. Băiețelul se află acum în grija tatălui său.

Din punct de vedere fizic, s-a refăcut în totalitate după traumele îngrozitoare pe care le-a suferit. În schimb, impactul psihic pe care tragedia l-a avut asupra lui a fost unul grav. Gabriel are probleme de vorbire, astfel că nimeni din jurul lui nu poate înțelege ce spune.

„Merg cu el la Botoșani la psiholog și logoped, deoarece, după ce s-a întâmplat, cred că din cauza traumei psihice, are o întârziere de vorbire. Vorbește, dar nu înțeleg ce zice, spune cuvinte clar, doar că nu poate să lege o propoziție”, a spus, pentru Gândul.ro, tatăl băiețelului.

Mama din Botoşani care şi-a aruncat copiii pe geam, trimisă în judecată

Mama din judeţul Botoşani care, pe 20 august, şi-a aruncat copiii pe geam a fost trimisă în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani. Lorela Babii va fi judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de „violență în familie sub forma omorului” și „violență în familie sub forma tentativei de omor” , după ce unul copii săi a murit, iar altul a supravieţuit şi se află în spital.

Ea şi-a aruncat băieţeii de la etajul al II-lea al Hotelului Tineret. Tânăra de 23 de ani, din localitatea Albeşti, aflată în arest preventiv, a recurs la gestul înfiorător pentru a se răzbuna pe soţul său.

„S-a reţinut că, în data de 20 august 2023, în jurul orei 23.30, inculpata a aruncat în gol pe cei doi copii minori ai săi, în vârstă de 1, respectiv 2 ani, de la etajul al doilea al unui hotel din mun. Botoșani; în urma impactului cu solul, copilul în vârstă de 1 an a suferit leziuni incompatibile cu viața, iar copilul în vârstă de 2 ani a suferit leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 25-30 de zile de îngrijiri medicale și care i-au pus în primejdie viața„, susţin procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *