Mama din Botoşani care şi-a aruncat copiii pe geam, trimisă în judecată. Un copil a murit, altul a supravieţuit

Mama din judeţul Botoşani care, pe 20 august, şi-a aruncat copiii pe geam a fost trimisă în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani. Lorela Babii va fi judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de „violență în familie sub forma omorului” și „violență în familie sub forma tentativei de omor” , după ce unul copii săi a murit, iar altul a supravieţuit şi se află în spital.

Ea şi-a aruncat băieţeii de la etajul al II-lea al Hotelului Tineret. Tânăra de 23 de ani, din localitatea Albeşti, aflată în arest preventiv, a recurs la gestul înfiorător pentru a se răzbuna pe soţul său.

„S-a reţinut că, în data de 20 august 2023, în jurul orei 23.30, inculpata a aruncat în gol pe cei doi copii minori ai săi, în vârstă de 1, respectiv 2 ani, de la etajul al doilea al unui hotel din mun. Botoșani; în urma impactului cu solul, copilul în vârstă de 1 an a suferit leziuni incompatibile cu viața, iar copilul în vârstă de 2 ani a suferit leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 25-30 de zile de îngrijiri medicale și care i-au pus în primejdie viața„, susţin procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

FOTO Un bărbat din Botoșani a fost găsit mort în scara unui bloc. I s-a făcut rău și a căzut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *