Tânăr de 20 de ani, din județul Botoșani, reținut pentru furt de motorină. A sustras 460 de litri de motorină din două utilaje agricole

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din orașul Darabani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din probatoriul administrat s-a stabilit faptul că în data de 27 martie a.c., acesta ar fi forțat sistemul de închidere al rezervoarelor, de la două utilaje agricole care se aflau parcate în drumul public, iar din interior ar fi sustras 460 de litri de motorină”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost recuperat în totalitate și restituit persoanei vătămate.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Doliu în sănătatea botoșăneană! Un asistent de la UPU s-a stins din viață la numai 48 de ani: Serviciul UPU SMURD este mai sărac fără un om de nădejde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *