Motivul pentru care concursurile de la Spitalul Județean Botoșani au fost anulate! Manager: Concursurile vor fi reluate imediat, pentru că avem nevoie de personal

Concursurile de la Spitalul Județean ”Mavromatu” Botoșani au fost anulate, întrucât Comisia de examinare a constatat vicii de procedură.

Corneliu Mihai, managerul interimar al Spitalului Județean Botoșani, a declarat că unul din motivele pentru care s-au anulat concursurile a fost acela că nu exista sistemul audio video pentru supravegherea candidaților. Noul manager a achiziționat aparatura imediat ce a venit pe funcție și spune că, concursul urmează să fie reluat în cel mai scurt timp.

Nu erau emise nici deciziile privind constituirea comisiilor. Nu eu am anulat concursul, ci s-a întrunit o comisie și a anulat. Eu nu am dreptul să intervin asupra comisiei. (…) Legiuitorul spune că probele se pot înregistra sau nu se pot înregistra, la latitudinea angajatorului. Eu am luat decizia și am achiziționat aparatura necesară chiar a doua zi. Concursurile vor fi reluate imediat, pentru că avem nevoie de personal. Există un memorandum aprobat cu un număr de posturi, vom ocupa aceste posturi imediat și următoarea etapă va fi cu un nou memorandum și concurs. ”, a declarat Corneliu Mihai.

86 de posturi urmează să fie scoase la concurs, după ce au fost deblocate în urmă cu o lună.

Google New Urmareste-ne pe Google News

FOTO Magazinul ”Meșterul casei tale”, deschis, astăzi, la Botoșani. Discounturi pentru clienți și avantaje pentru parteneri!

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *