Botoșăneancă găsită în comă, abandonată mai mult moartă decât vie pe marginea unui șanț. Era complet desfigurată

Este anchetă la Botoșani, acolo unde o bătrână a fost găsită în comă abandonată mai mult moartă decât vie pe marginea unui șanț. Investigația este complicată întrucât nu se știe absolut nimic despre răufăcători, iar victima nu poate fi audiată.

Femeia în vârstă de 76 de ani, din comuna Călărași, judeţul Botoşani, a plecat vineri seară de acasă ca să-și cumpere vin de la un vecin pentru un parastas de a doua zi.

Numai că nu s-a mai întors acasă. A doua zi a fost găsită într-un șanț, complet desfigurată.

Fiul victimei, Florin Pușcașu: ”Am plecat la 4 și nu a mai venit până a doua zi dimineața”.

Reporter: Nu ați ieşit să o căutaţi?

Fiul victimei: Nu pot, sunt aproape paralizat. Au găsit-o a doua zi batută poate şi violată, ar fi fost la persoana aia să cumpere vin, trebuia să dea de pomană. Şi nu a mai venit. Când am văzut că nu mai vine, am sunat la vecini, la poliţie.

Biata femeie a fost dusă la spital în comă.  Bătrâna, cunoscută și cu o tulburare psihică, nu a putut să le ofere nicio informație salvatorilor.

Vecin: ”A venit seara la vecinul acesta după o sticlă de vin pentru biserică. Cât o fi stat, pe la 4 oamenii au găsit acolo. A venit salvarea, poliția și á făcut cercetare acolo. Ar fi bătut-o”.

Femeia este internată la terapie intensivă, la Spitalul de Neurchirurgie din Iași.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare şi iau în calcul mai multe ipoteze, inclusiv violul sau un accident rutier.

Au fost dispuse mai multe expertize, și sunt căutate și imagini surprinse de camerele video de pe strada unde a fost găsită femeia, informează Stirile ProTV

Google New Urmareste-ne pe Google News

FOTO Magazinul ”Meșterul casei tale”, deschis, astăzi, la Botoșani. Discounturi pentru clienți și avantaje pentru parteneri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *